Szerintetek hátrányból indulok?
Tolna megyei vagyok és a jelentkezésemet Debrecenbe adtam be. Az egész gimiből én jelentkeztem oda, így imserősök száma ott: zéró! :D
Attól tartok kicsit, hogy mindenkinek meglesz a megszokott baráti köre, csak én leszek egyedül.
Szerintetek?
Azt gondolom, hogy nyitott személyiség vagyok (ismerkedés szempontjából) csak egy kicsit zárkózott vagyok. :D (persze ez változik a hangulatomtól is)...
Nem tudom mi lesz :D
Szerintem nem indulsz hátrányból. Ha nem leszel nyuszi, akkor meglesz neked is a debreceni baráti köröd. :D
Én azt tapasztalom, hogy a legtöbb egyetemistának rengeteg új barátja lesz, ha nem antiszociális. :) Sok sikert! Milyen szakra jelentkeztél?
Tuti hogy lesz barátod:) Ne hagyd ki a golyatabort,illetve ha kolis leszel akkor a szobatarsakkal mar eleve ossze tudsz ismerkedni. Lesznek majd kulonbozo bulik is, szoval szerintem lesznek😊
Egyebkent en is egy kicsit tartottam ettol, de 1 ember csak lesz akivel jol kifogsz jonni xd
Amugy milyen szakra jelentkeztel?
Köszi! 😄
ÁOK-orvos diagnosztikai analitikus
Remélem azért a tanulás mellett lesz időm a társasági életre is 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!