Holnap miből lesz érettségi?
Figyelt kérdés
Sosba kéne help azt tudom hogy holnap valamiből lesz érettségi de miből? Légyszi aki tud az segítsen2019. máj. 13. 21:33
1/15 anonim válasza:
Biológia (drukkolj nekem, emeltezek;)
2/15 anonim válasza:
Biosz! Hurrá! :D Ki várja még?
Egyébként eduline-on fent van a menetrend, délután társadalomismeret érettségi is lesz. :)
3/15 anonim válasza:
Én is emeltezek, sokat készültem, de most úgy érzem, nem tudok semmit...:(
4/15 anonim válasza:
Én is emeltezek és szintén hasonlóan érzek, hiába tanultam látástól vakulásig. De olyan nincs, hogy ne legyen eredménye a sok befektetett munkának és energiának, szóval nagyon reménykedem. Nektek is sok sikert! :)
5/15 anonim válasza:
Én is emeltezem, sok sikert mindenkinek! (1:05-ös, azért remélem, ki tudtad magad pihenni.)
6/15 anonim válasza:
Barátnőm is most csinálja. Sok sikert nektek. Nekem nem menne a biosz. :) Ha úgy érzed nem tudsz semmit ez természetes dolog. Mindenkinél így van. Bár már úgysem olvassátok, mert bent ültök. De egy kalappal nektek.
7/15 anonim válasza:
Kinek hogy ment? Remélem, nektek jobban. :D
9/15 anonim válasza:
ugye azert nem adhat normal 0-ás a bombay 0-ásnak mert az kicsapja a normal H antigenjei miatt
10/15 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Szerintem nehézségét tekintve sokkal könnyebb volt a korábbi éveknél. Bár azt sajnálom, hogy embertan alig volt benne. De összességében tényleg nem volt nehéz, csak sokat kellett gondolkodni.
Most éppen azon izgulok, hogy az oroszlános feladatnál genetikai sodródást jelöltem avagy nem... :D De úgy emlékszem azt húztam be..vagy mégse?? Ááá :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!