Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskolába ciki fehér köpenybe...

Iskolába ciki fehér köpenybe menni (olyanba, ami a Stein;Gate anime főszereplőjének van?

Figyelt kérdés

2019. máj. 9. 20:03
 1/8 A kérdező kommentje:
A végén elfelejtettem a zárójelet bezárni.
2019. máj. 9. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:

100%, hogy kiröhögnek!

Akkor inkább: [link]

2019. máj. 9. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, ez meg női ruha.
2019. máj. 9. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem egyáltalán nem ciki, az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne! :)
2019. máj. 9. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy iskolába, plázába, vagy csak az utcára mész-e ki, ha "jelmezben" vagy, akkor megnéznek, megmosolyognak, és esetenként kiröhögnek.

Mindegy, hogy laborköpenyt, munkavédelmi sisakot, tűzoltó felszerelést, a helyzethez képest indokolatlanul elegáns/nem elegáns ruhát viselsz.

Iskolában van egy átlagos utcai megjelenési szint, ami "elvárt", ha nem ebben jelensz meg, és ezt rendszeresen teszed, akkor igen, ez alapján fog mindenki jegyezni, pl az öltönyös srác vagy a köpenyes csaj,... stb.

2019. máj. 9. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Igen, ciki.
2019. máj. 9. 23:03
 7/8 anonim válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Én támogatlak. Lehet, sőt biztos, hogy eleinte kifognak beszélni és piszkálni fognak érte, de ne törődj mások véleményével és biztos, hogy idővel hozzáfognak szokni. Asszem a fehér köpenyt nem tiltja az iskolai szabályzat, mert alatta ugyan úgy lesz más ruha is, szóval a tanárok nem szólhatnak érte. Max kioktatnak egy kicsit.
2019. máj. 15. 15:37
 8/8 tomika187 válasza:
Szerintem nem ciki. Ez teljesen rendben van. Én is középsuliba superman jelmezbe jártam. Fel sem tűnt senkinek. Az érettségi szóbelin még az elnök is megdicsérte.
2019. máj. 25. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!