Elnézve az eddigi érettségiket, milyenre tippelitek az idei bioszt és kémiát?
Figyelt kérdés
Én elkezdtem félni, hogy nagyon nehezek lesznek, mert eddig az összes könnyű volt, kivéve a matek 2.része, de az ugye szintén reál tárgy.
Ugye olyat már nem csinálhat az OH, hogy változtat a feladatsorokon (kiszúrásból, mert megy most ez a petíciósdi matekból, meg ami volt a törivel kapcsolatban is...) és nem rakhat be valami nehezebbet? De ettől függetlenül is úgy gondolom, hogy az idei nehéz lesz.
#biológia #kémia #érettségi #felvételi #emelt szintű érettségi #vizsgadrukk #orvosi egyetem #ÁOK #biológia érettségi
2019. máj. 9. 19:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem olyasmi lesz, mint a matek, átmenni könnyű lesz rajta, de az 5-ösért teperni kell majd.
2/3 anonim válasza:
Szia! Engem is nagyon érdekel, hogy milyen feladatsort állítanak össze.
Esetleg írhatnál privátban ha van kedved beszélgetni, mert elnézve a cimkéket ugyanaz a célunk (ÁOK). Te melyik egyetemet jelölted elsőnek?
3/3 anonim válasza:
Semmi köze az egyiknek a másikhoz. Minden tárgyból több feladatsor közül sorsolják ki azt, amit kiadnak végül. Az OH-nak pedig semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy bárkivel kiszúrjon, és van elég munkájuk meg bajuk enélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!