Orvosira milyen érettségikkel jutottatok be?
"Orvosira milyen eredményekkel jutottatok be?"
"Orvosira milyen érettségikkel jutottatok be?"
A kettő között van különbség, azért te is észreveszed. Ha az érettségiről beszélünk. Akkor az érettségi eredményekből létrejött felvételi pontszámról van szó. Ha az eredményekkel akkor belevehetjük mind a két féle pontszámítási módszert. De akkor a kedves #2 válaszoló leírhatta volna azt is, hogy én igen ebben az évben ebből a tantárgyból ilyen eredményem volt, mert azzal, hogy leírta az érettségit és csak ennyi adat birtokában vagy, egy ember ide jön a kérdést értelmezve és a választ meglátva, arra következtethet, hogy azzal a pontszámmal bizny nem jutott volna be. Lehet, pontosítani is a dolgokat. De pontozzatok lefelé nyugodtan, ez gyakorin úgy is szokás...
“De nem dupláztam agyas.”
Először is, megköszönöm, hogy ilyen okosnak tartasz lOl, másodszor meg senki nem mondta, hogy dupláztál. Te reagáltál vki más válaszára úgy, hogy nem tudod, hogy jött ki a 422, én csak erre válaszoltam...
Harmadrészt, zárójelben pedig megjegyzem, hogy az első hozzászólásodban nem írtad, hogy hogy jutottál be, nem mellesleg a jegyeidet se írtad, szóval miből is kellett volna kitalálni, hogy nem dupláztál?
"Nem kötekedésből, de orvosira csak úgy jutsz be, ha emelt kémiát vagy fizikét és emelt biológiát nézik. A többi nem számít. Nem kötekedésből...."
He? Nyilván nézik, mivel azok a kötelező tárgyak. De nem csak duplázós módszer létezik. Nem értem minek szól bele valaki, ha fingja sincs róla:D
Emelt kémia:82%
Emelt biológia:86%
Közepeim:80-91%között voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!