Felvettek az Apáczai matek-fizika szakára (2019-től fogok oda járni). Milyen tanárok lesznek?
Figyelt kérdés
Az én jelenlegi iskolámban van pár nagyon rossz tanár, és reménykedek, hogy ott nem lesznek majd.2019. máj. 8. 20:52
1/4 anonim válasza:
Két osztályfőnök lesz: Horváth Kálmán (biosz-kémia), Ligeti Judit (olasz)
Matematikatanár: Sparingerné valaki
Fizikatanár: Zsigri Ferenc
ennyit mondtak el szülőin a többi tanár majd szeptemberben kiderül.
Minden iskolában van jó és rossz tanár, de az Apáczaiban szerintem többségében csak jó tanárok vannak.
Üdv! Egy leendő osztálytársad apukája.
Privát üzenetet nem kérek.
2/4 anonim válasza:
Heló! Kérlek írj nekem privátban, ha még nem vagy benne a leendő Apáczaisok Messenger csoportjában!
(Ha igen, akkor is írj, mert tudni akarom, hogy ki vagy;))
Nevem: Astromann
3/4 anonim válasza:
Rossz tanár mindenhol van. Az Apáczaiban is van akad pár, akik emberileg vagy tudásban nincsenek a toppon. A fent említett tanárok közül engem egyik sem tanított. A 2 ofőről nem tudok semmit, de úgy hallottam, hogy Sparing jó tanár. Zsigri nagy elme az öreg, de kicsit bolond és ijesztő de nem bánt:). Ha órán kívül is foglalkozol a fizikával és készülsz az óráira akkor menni fog anélkül elég vergődős tudtommal. Sok sikert a következő 4 évre! Üdv egy volt Apis
4/4 anonim válasza:
halii te jó ég, most bukkantam rá erre. Én tavaly végeztem, és olyan kiváncsi lennék, mi a véleménye a mostani elsőéveseknek :)) hogy tetszik? mondd meg ha nem tetszik nyugodtan, csak én imádtam és most elkapott a nosztalgia :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!