Történelem emelt érettségi hogy ment?
Figyelt kérdés
Én a merkantilizmust, Kádárt és az összehasonlítót választottam a komplexek közül. 60%-ot tippelek kb.2019. máj. 8. 12:48
1/7 anonim válasza:
Külön készultem rá sok erőt fektettem bele és ment . Viszont lehet orszagszerte ujra iratjak szegedrol kiszivargott allítolag. Akkor en esku felgyujtom az oktatas hivatalt just saying
2/7 anonim válasza:
Nekem szerintem jól ment, merkantilizmust, Kádárt és Kínát írtam.
#1, nem a középszinttel van ez?
3/7 anonim válasza:
A kozépről van bizonyiték az emelt ről csak pletyka
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a középszint szivárgott ki.
2019. máj. 8. 13:14
5/7 anonim válasza:
Amugy én merkantikizmust,Kádárt es a korszakokon át ívelőt választottam nagyon orultem a kínával kapcsolatos esszének
6/7 anonim válasza:
Fuuu én a komplexnem nem örültem nem néztem at sajnos azokat a témákat.
Kínát még annyira se tudtam, mint Amerikát ott erősen az atlaszra támaszkodtam, de Rákóczi kellett középre is így azt órán átvettük. Amúgy merkantilizmust Kádárt és az összehasonlítást írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!