Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lesz valami...

Szerintetek lesz valami haszna ennek az online petíciónak, amit a matek érettségi miatt csináltak és már 22000-en alárták?

Figyelt kérdés

2019. máj. 7. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem. Tavaly érettségiztem, nem voltam a legjobb, azóta is utálom a matekot, de megoldottam... Nyilván nem ötösre, de b*aszki, és akkor azok az emberek, akik direkt érettségire készültek minimum január óta, azoknak miért volt ilyen nehéz? Ráadásul nekem nincs itt a függvénytáblázat (kolis vagyok), ezért csak számológépet használtam.... Józan paraszti ész és egy kis készülés, és megvan minimum 3-asra...
2019. máj. 8. 17:05
 12/15 anonim válasza:
70%

Én értem, hogy nehéznek találtak, de a ponthatárokat 100%-ban felesleges lejjebb vinni.

Ha mindenkinek rosszul sikerül az érettségi, akkor a ponthatárok úgyis alacsonyabbak lesznek. Nem értem, ezt hogy nem lehet felfogni

2019. máj. 9. 16:54
 13/15 anonim ***** válasza:
A bulvárújságok számára mindenképpen, mert tudnak róla írogatni. Egyébként nem. A ponthatárokat csak a kormány módosíthatná, OV meg röhög a markába, ha minél kevesebben jutnak be egyetemre.
2019. máj. 9. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

A most érettségizők nem csak a most érettségizőkkel konkurálnak, hanem a tavalyiakkal stb. is, akik most felvételiznek.

Valamint sokan közülük külföldi egyetemre pályáznak, ahol nem mindenkinek volt nehezebb.

Think out of the box.

2019. máj. 9. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

Azt teljes mértékben kétlem, hogy mindenkinek rossz legyen aki idén írta, főleg, hogy vicc kategória volt az egész feladatsor. Rengeteg nehezebb feladatot is tehettek volna bele és még akkor se lehetne a diákoknak egy szavuk se. Aki értette és gyakorolt otthon legalább annyival, hogy a házit rendszeresen megcsinálta annak jó lesz. Sőt, annak is jó lesz aki órán nem tudta megérteni de elment egy külön tanárhoz mint én anno aki segített neki abban, hogy legalább egy hármast összekaparjon a függvénytáblával.

Elhiszem, hogy mostanában nagyon menő dolog lett az, hogy mindenkinek egyetemre kell mennie, de lassan leeshetne nekik, hogy nem. Nem mindenkinek való a felsőoktatás. Aki egy ilyen feladatsort nem tudott megírni annak hiába viszik le a ponthatárokat, rengeteg matekhoz nem kapcsolódó szakon is van legalább egy félév matek, igazán nehéz matek amin a jó isten se fogja őket átrugdosni ha ennyit se értenek belőle.

2019. máj. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!