Kémiás-bioszosok, hogy álltok a készüléssel?
Van olyan, aki a legnagyobb nyugalommal várja a jövő hetet? :D
És milyen feladatokat szeretnétek a legjobban látni?
(Én bioszból nagyon szeretnék valami baktériumos-vírusos, "bőrös" és anyagcserés feladatokat, legkevésbé az idegrendszert akarom látni. Kémiából meg mindegy, csak elektrokémia ne legyen (a legjobban valami titriálásos feladatot szeretnék), meg, hogy sok egyeneletre lehessen potya-pontokat kapni :D
Csavart kerdesek...
Kb 0 embertan.... pont azok a feladatok voltak bioszbol amit nem akartam, inkabb egy jo embertan,ami mar make sense,keringes,kivalasztas,legzes... nem ilyeneket... hogy sejtbiosz meg genetika az egesz majdnem,nekem nem jott be, az agyalapi mirigyes esszenek orultem...de azt leszamitva... nem hiszem hogy jol sikerult...
Nekem sem lett valami fényes.
Én is az embertant hiányoltam. Gondoltam, idén csak több lesz benne, mert tavaly biokémiával volt tele. De hát tévedtem... Viszont összességében nem volt nehéz, csak nem ilyen feladatokra számítottam. De én megnéztem az idegen nyelvű feladatsort. Csak átlapoztam, de az sokkal nehezebb lett volna.
Remelem valami osszehasonlito tablazatot kapunk,nem ilyen csak tulajdonsagok vannak felsorolva aztan talaljuk ki melyik szerves molekula lehet mert lefordulok a szekrol :D
Valami kedves feladatsor lehet,jo kis elemzos feladat,mondjuk az utobbi evekben ez a periodusos rendszer elemzese ajandek volt... legyen ilyen szerencsenk :D leelemzem en az egeszet csak ne legyen elmeletben nagyon csavart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!