Szerintem én is közel állok a felvételi bukásához.. törin és magyaron múlik. Örülök egy matek 50% nak... nem lesz meg... találkozunk októberben.. vagy jövő májusban.. addig gyúrnom kell egy emeltre is................. Egyébként ez a feladat lap egy nagy VICC volt, a kifolgozói még a feladat pontszámait sem tudták rendesen össze adni.... VICC KATEGÓRIA
2019. máj. 7. 15:54
3/13 anonim válasza:
Az eddig megjelent feladatok alapján komolytalan. Évről évre könnyebb lesz. A második számolós részben is csak diagramot kellett rajzolni, egyszerű algebrai egyenletet megoldani, meg behelyettesíteni a gömb térfogatképletébe.
Nevetséges, hová süllyesztik a szinvonalat...
2019. máj. 7. 16:01
4/13 anonim válasza:
Így van. Csak egy diagram+gömb 2-2 pontért. Normális vagy, előző?
Például a 17-es feladatban binomiális eloszlást kérdeztek, tele volt undorító kombinatorikával, illetve aki utálja a valszámot, az a II/B. részben nem tudta megúszni. A pontozás is felháborító, kiszenvedted az egyszerű feladatokat, nyertél 3 pontot. Ellenben ha nem tudtad, h 3 pi.naverából legfeljebb egy várjon, búcsúzz el 6 ponttól. Szóval ez egy irreális és gusztustalan érettségi volt.
2019. máj. 7. 16:52
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat... Utolso, sajnos nagyon igazad van, valoban gusztustalanok voltak a valaszthato feladatok....
2019. máj. 7. 17:04
6/13 anonim válasza:
Úgy indultam, hogy minimum 65% kell ahhoz, hogy felvegyenek, mert a matekot duplázza. Szinte egyszerűnek tűntek a feladatok, kérdeztem is hogy vajon hol a csavar, majd megnéztem a megoldásokat és azóta itt bőgök. Jó, ha 50% meglesz. Azt hiszem elbúcsúzhatok az egyetemtől :)
2019. máj. 7. 17:05
7/13 anonim válasza:
Én már nézem is az esti okj rendszerüzemeltetői szakot....
2019. máj. 7. 17:07
8/13 anonim válasza:
Valószínűleg nekem is kimarad.. okj lesz ebből, az ottani rendszert azt sem tudom hogy működik
2019. máj. 7. 17:10
9/13 anonim válasza:
októberben veletek ugyanitt :DD
2019. máj. 7. 17:21
10/13 anonim válasza:
"ha nem tudtad, h 3 pi.naverából legfeljebb egy várjon"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!