Egressy Gábor szakgimnázium vélemény?
egy kis ízelítő
van egy sapkám mit szoktam hordani iskolába is mit a házirend tilt de ha rám szolnak mindig leveszem és a ha tanárt láttok akkor is igyekszem ne szúrja a szemüket. Az egyik tanár KEDVÜKÉRT ÚGY ÍROM letette velem az asztalra a sapkámat majd onnan elvitte ( ennyire jogilag véve A találó kötelezettsége törvények hatnak rá 5:55.§ érdekesség képen) mert rajtam volt majd nap végén nem volt hajlandó vissza adni a házirend erre "Tilos az iskolába behozni mindenféle ön- és közveszélyt okozó tárgyat, mely erőszakos
cselekmény elkövetésére alkalmas. A tilalmat megszegő tanuló esetében az igazgató egyedi
mérlegelés alapján dönt: vagy rendőrségi feljelentést tesz az ügyben, vagy fegyelmi eljárást
indít. Ez utóbbi esetben a tárgyat a fegyelmi eljárást követően a fegyelmi bizottság visszaadja a
szülőnek (gondviselőnek).
– 18 év feletti tanulónak a hét utolsó tanítási napján órák után
– 18 év alatti kiskorú tanuló esetében a szülőnek. " a pontjára hivatkozva. Biztos veszélyes volt az a sapka. emellett megfenyegettet ha nem hagyom abba a sapka vissza kérését ki fog rúgatni 2 héten belül! Szóltam az igazgatónak és erre az volt a válasza hogy nem az ő feladata ez beszéljem meg a tanárral! Végén nagy nehezen vissza szereztem a tanártól.
Tanulság ebbe az iskolába még az igazgató se ismeri a házirendet rendesen emellett soha semmit ne adj a tanár kezébe. Mérlegeld hogy mi éri meg:
-kapsz egy figyelmeztetőt mert sapka volt rajtad!
-vagy nem lesz sapkád
Ami nálad van az nem veheti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!