A Miskolci Egyetemre is járnak külföldi hallgatók? És milyenek?
Vannak. Tele van az egyetem sárgákkal meg roppant büdös arabokkal és négerekkel.
Szerencsére nekem csak erasmus hallgatókkal van dolgom, azok viszonylag normálisak, de a kollégák mindig mesélnek hogy mit csináltak az SH-s """emberek""".
Buták mint a kövek, és a hallgatók szerint molesztálni próbálják a lányokat és sajnos egy kettő engedi is
Van elég sok külföldi hallgató, egyszerre még nem láttam őket, de 100-tól biztosan többen vannak. Embere válogatja, hallottam én is igénytelenekről (mint ahogy a korábbi kommentekben írták), akikkel én találkoztam/járok együtt órára, azok normálisan viselkednek, kedvesek, de nem tolakodóak. Sok a fekete, az arab, de vannak ázsiaiak és a környező európai országokból is. A legmesszebbről tudtommal egy brazil lány jött (legalább is én őt ismerem).
A legtöbben a GTK-ra és a GÉIK-re járnak, ezen kívül olajmérnökből van sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!