Mi a teendő, ha olyan tantárgyból bukok meg évvégén, amiből nem érettségizek? (12. o. )
Figyelt kérdés
Az a helyzet adódott, hogy kedves német tanárom ma közölte, hogy akinek nem kerek 2 felett van az átlaga, az megbukott. Egész életemben vért izzadva küzdöttem a némettel, gyűlölöm, utálom, nem akarok belőle érettségizni (anyanyelvi szinten beszélek szerbül, abból van nyelvvizsgám és angolból), sem nyelvvizsgázni. Az átlagom 1.6. Érettségi előtt állok, jó jegyeim vannak, már a jegyeket is lezárta elvileg, amin még egyébként lehet módosítani, de mi van, ha komolyan gondolta? Mi van, ha most komolyan megbuktat, amikor az ég világon semmit nem akarok kezdeni ezzel a tantárggyal? Nagyon kétségbe vagyok esve😫 Mellőzzétek a “tanulni kellett volna” kommenteket, hiszen erőmön felül rengeteget foglalkoztam vele, egyszerűen csak izgulok dolgozatok előtt és rosszul sikerül, ráadásul minek fektessem minden energiám egy olyan tantárgyba, amivel nem fogok semmit kezdeni?!2019. ápr. 26. 20:20
11/12 anonim válasza:
Dehogynem mehet. Hiszen megkérdeztem és olyan mondta aki ezekkel tisztában van. Nézz inkább utána ha nem tudod miről van szó.
12/12 anonim válasza:
11-es: mondom, érettségi nélkül sehova nem tud beiratkozni, ahol az érettségi feltétel. Ahova nem feltétel, oda be tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!