Emelt biosz érettségiről tapasztalatok? Nagyon sokat kell rá készülni? Tényleg nagyon nehéz?
Hát szerintem a biosz emelt nem az a "nevetségesen könnyű" kategória. Vagy ha ez az, akkor hova tartozik a töri meg a magyar? Szóval azoknál nehezebb, de mondjuk egy emelt matek/fizika/kémiánál szerintem könnyebb, bár ezt nem lehet igazán meghatározni, mert a biológia inkább lexikális tudásra épít (megtanulod és alkalmazod, magyarban/töriben meg csak be kell vágni a dolfokat és nem nagyon kell gondolkodni).
En kémiából is érettségizek és annak a puszta elméleten túl van egy megfoghatatlanabb része, amit inkább megérteni kell, mint megtanulni és szerintem ilyen minden reáltárgy. De fura ez a biosz, mert annak ellenére, hogy reáltudomány, eléggé humános, szóval mindenképp könnyebb, mint a többi reálos tárgy, de nehezebb a pusztán humános tárgyaktól.
(Bocsi a rizsáért, a vége már az volt :D)
1-es vagyok. A biológiában az a jó, hogy a nagy részét nem magolni kell, hanem érteni.
Persze, készültem rá rendesen, de sosem voltam az a magolós típus. Mi értelme van annak?
Nehez, kb barmibe bele kerdrzhetnek...
Valamelyik evben,hogy valami bakterim torzsnek a latin neve? Wtf.. hat ki a franc jegyzi az ilyet meg.
Amugyb82% lett, es pte bioszon vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!