Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen művészeti egyetemek...

Milyen művészeti egyetemek vannak amik, nem olyan drágák?

Figyelt kérdés
Grafikusnak akarok tanulni, de ahogy néztem az árakat, ez így nem lesz könnyű, nincs eleresztve a családom, se én (19 évesen) pénzzel, hogy kapásból 300 ezreket fizessünk. Félek, mert lehet nem vesznek fel államira (van amelyiken nincs is állami úgy tudom). Több barátnőm ment el egyetemre, kaposvár, sopron, ilyen helyekre, de mindegyiket fizetősre vették fel, pedig ügyesek. Ha őket így vették fel, akkor nem tudom velem mi lesz. Azért érdeklődnék, hogy ti tudtok-e jó egyetemet? De ne legyen félmilliós sznob (pl mome), vagy 300 ezres félévente, de hogy alig lehessen államira jutni.

2019. ápr. 18. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A Magyar Képzőművészeti Egyetem hirdet állami támogatott grafikusművész szakot.
2019. ápr. 19. 00:51
 2/2 anonim ***** válasza:
MOME-n kb mindenki államin van, csak arra vesznek fel. Egyedül az fizet, akinek már nincsenek államilag támogatott félévei mert valahol máshol már lejárta őket.
2019. máj. 24. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!