Kedden írtunk egy magyar dolgozatot, a hármas feladatot nem tudtad és leírtam oda hogy "Titok nem mondom meg" és rajzoltam mellé aegy lakatot. Szerintetek kapni fogok érte egysest vagy szaktanárit?
Ha tanárod érti és szereti a viccet, akkor
- jót nevet azon, amit írtál, és
- viccesen egyessel jutalmazza.
szemtelenkedésért 1-es, amúgy pedig a pontok alapján járó jegy.
Matematikából nálunk simán lehetett egy dolgozatra több jegyet is szerezni, attól függően, hogy az ember egy feladatot hányféleképpen tudott megoldani, bizonyítani, vagy hogy milyen alapvető hibákat vétett (tehát pl tagonkénti egyszerűsítés azonnali 1-es).
Így simán lehetett egy-egy dolgozatra 51-es, 511-est, de akár 5555-öst is szerezni.
Szerettem ezt a rendszert :D
Szemtelenkedés miatt nem értékelhetné elvileg 1-esre a dogát (ezt a Kankalinos válaszolónak írom :D), az úgy lett volna igazságosabb, ha megkapod az ötöst és mellé szaktanárit.
Ugyanez vomatkozik a kérdezőre is. A dolgozat jegyéd nem kellene befolyásolnia ennek, de mellé kaaphatsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!