Bukással hogy iratkozhatok át? Átvesznek más suliba?
Figyelt kérdés
7-8 tantárgyból is megbukhatok ebből 3-4 szakmai lesz, egy olyan szakra mentem amit utálok és apám erőltette rám. Ez egy szakgimi, én pedig egy szakközépbe szeretnék átmenni év végén. Általános iskolába jó tanuló voltam 4es 5ös, de ugye olyanra mentem amit utálok és miután láttam hogy a szakmai nem megy már semmi nem jelentett motivációt pl. a földrajz vagy az irodalom megtanulására sem. Ha ezeket tudják a másik iskolában elmondom hogy ez az év, ezért lett ilyen akkor hajlandóak lehetnek estleg ennek fényében inkább az általános iskolai bizonyítványomat nézni, vagy azt hogy a felvételim is az iskolámhoz képest egész jó lett?2019. ápr. 1. 14:13
1/4 anonim válasza:
Figyi meg kell beszélni az igazgatóval ahova mennél. S próbálj meg azért ne bukni ennyi tárgyból kaparj egy kettesért. Azt azért szívesebben veszik.
2/4 A kérdező kommentje:
Amiből lehet összeszedek egy 2-est, de szerinted ezt elmondhatom neki hogy minek köszönhető ez a romlás és megérti? Vannak ilyen igazgatók akik nem csak a tényeket nézik hanem hogy mivan mögöttük azt is?
2019. ápr. 1. 14:32
3/4 anonim válasza:
#2 ez kifogás. Van aki nézi a mögöttes tartalmat is, de ezt a nyafogó stílust lehet nem bírnák. Nem tettszett a szak, nem érdekelt, nem tanultam eleget. Ennyi a lényeg, nem kell ott sírnotok egymás válán, hanem tényeket közölni. Fogja látni, hogy nem vagy hülye, mert jók voltak az eredményeid, csak ez az egy év lett szar, az fogja érdekelni, hogy mért. De nem kifogásra lesz kíváncsi, hanem a tényekre. Azért nem lett jó, mert nem érdekelt és nem tanultál eleget. Szerintem át fognak venni, az eddigi tanulmányaid miatt, ha nem vagy 16 és nem vagy balhés az jó pont. Ha járnál vagy jártál versenyekre akkor még jobb.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm a válaszod. Igazad van lehet kissé elkeseredett utolsó esélyben bízó "hangnemben" írtam. Még nem vagyok 16, és sok versenyen voltam általánosban, főleg nyelvtan versenyeken, felsőben már minden évben mentem többször is.
2019. ápr. 1. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!