Az nke-re felvesznek nyitott gerinccel?
Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 15:06
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudok sokat a betegségről, de elég súlyosnak hangzik, így szerintem a válasz attól függ.... Ha az RTKra vagy a HHKra szeretnél menni akkor nem hiszem, ha a másik 3 kar egyikére akkor nem gond
2/7 A kérdező kommentje:
Többnyire tünetmentes, a doki szerint súllyal guggolni nem lehet nálam, minden más oké.(ha jól láttam fekvenyomás lesz, futást bírom) Csak azt hittem kizáró ok mert nem láttam hogy írnának róla, viszont pl orczy kolesz felvételibe többletpont jár, tele vagyok kérdésekkel :D
2019. márc. 31. 16:50
3/7 anonim válasza:
Az Orczy-kolesz a civil szakosoké és az RTKsoké.... Mondom, civil szakra biztos felvesznek úgy is, de én nem hiszem hogy a rendőrség vagy a katonaság felvenne, még akkor sem ha tünetmntes... Dehát az alkalmasságin van egy egészségügyi vizsgálat is, tehát legkésőbb ott kiderül.
Szóval mire akarsz menni? :)
4/7 A kérdező kommentje:
Rendőrséghez szeretnék nagyon, de jelölök úgyis többet :)
2019. márc. 31. 20:13
6/7 A kérdező kommentje:
Te melyiken vagy?
2019. ápr. 1. 05:10
7/7 anonim válasza:
Most felvételizek én is :) Én HHK-n a katonait jelöltem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!