A gyermekem megjelölte magának a Gábor Dénes Vízügyi ágazatot.35-en vannak előtte és a felvehető létszám az 15. Szerintetek van esélye? Nem tud a felvételi rangsorról, hogy már megtekinthető.
Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 07:11
1/3 anonim válasza:
Hát ha 35en vannak előtte, én azt mondanám nincs, de ki tudja! Lehet még szerencséje.
2/3 anonim válasza:
Ha mindenki azt jelölte meg elsőnek (amit ugye nem tudni), akkor nem, húgom 74. egy 15 fős osztályra. Van remény ott is, én anno 160. helyről kerültem be.
3/3 anonim válasza:
Abszolút van. Mindenki 3-4 helyre jelentkezik. Szakgimik a keretszám kb. felét töltik be átlagosan, a vízügyben sokkal rosszabb a helyzet, előző évben a meghirdetett keretszámok kb. 10%-át tudták betölteni. Tehát amiért aggódni kell, hogy indul-e egyáltalán a képzés.
Itt:
nézd meg a 24.-25. diákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!