Van esélyem várólistáròl bejutni a kisképző szobrász szakára?
Figyelt kérdés
Sajnos várólistán 2. Vagyok, hisz csak 7 embert vettek fel szobrászra. Van esélyem bekerülni? Ha van ismerősötök aki bekerült szobrászra, azonban nem oda akar menni, ezért visszamondja, kérlek szóljatok!2019. márc. 14. 06:43
11/19 anonim válasza:
A kisfiú, aki most az első volt a listán, tavaly a 2. volt a várólistán szobrász szakon. Ő nem adta fel, sikerült Neki másodjára. Szerintem Te se add fel, próbáld meg megint jövőre! Ha ilyen szép eredményt elértél, hogy majdnem bejutottál, akkor jövőre mindenképpen próbáld meg mégegyszer.
12/19 anonim válasza:
Még az jutott az eszembe, hogy kérdezzetek meg a sulit, hátha másik szakra esetleg becsúsznál...
13/19 anonim válasza:
Akik várólistára kerülnek, azok második próbálkozásra szinte biztosan bejutnak. Nem szabad feladni!
14/19 A kérdező kommentje:
Így a Jaschik Álmos művészetibe fogok továbbmenni, és az átlagommal eddig sem volt sok baj, úgyhogy remélhetőleg művészetiből művészetibe könnyebb átjelentkezni...:)
2019. jún. 6. 20:39
16/19 anonim válasza:
Bár a Jaschik is jó suli. De jövőre írj ide ha megprobálod. Szorítok nagyon! Biztosan sikerül a Kiskepző jövőre. ;)
17/19 A kérdező kommentje:
Végül nem próbáltam meg, sajnos elég negatív ember vagyok és nem volt kedvem mégegyszer "pofára esni" :/
2020. jan. 11. 20:33
18/19 anonim válasza:
Sajnálom. Másodjára bejutottál volna! Az előző éves varólistáról mindig felveszik azokat, akik ismét jelentkeznek. Kár, hogy így döntöttel. :( Sajnálom, tényleg. Légy jó!
19/19 anonim válasza:
ijj a Jaschik kemény egy iskola xd Kisképző jobb hangulat szempontjából szerintem... Kár, hogy nem próbáltad meg, szerintem elég nagy eséllyel bejutottál volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!