Mennyi az esélye, hogy felvesznek egy tanulót gimnáziumba, aki az ideiglenes rangsorban 72. és a max létszám 30 fő?
Mert ugyebár vannak, akik nem első helyen jelölték meg az iskolát, összejött egy jobb suli, ilyenek... Ezen kívül a tanuló oda járt általános iskolába végig.
Szerintetek van rá esély? :/
Koszi a valaszokat
#1 8. után
#2 privatban kuldtem
Az oktatási hivatal honlapján meg tudod nézni az előző évek ponthatárait és minden egyéb adatot:
Kedves #4 köszönöm a választ, hasznos volt :)
Viszont az a baj, hogy pont ebben az évben változtattak az iskolánk felvételi-rendszerén. :/ Eddig a saját tanulókat (akik általános iskolában is oda jártak), akik első helyen jelölték meg az iskolát, szó nélkül felvették. Most viszont már ez sem biztosít helyet mindenképp a gimnáziumban.
4-és vok.
Sajnos így szinte lehetetlen jósolni. Ha Budapesten van az iskola v valami megyeszékhelyen, ahol általában sokan sok helyet írnak be, akkor azt mondanám, h jó esélyed van. Bp-en nem ritka, h 100 feletti helyekről is be lehet jutni.
Drukkolok neked!
#6 nem budapesti iskola. Viszont nagy a túljeletkezés. Kb 4-szeres.
Nem én vagyok az, akiről a kérdés szól, de köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!