Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Mennyibe kerülne...

Egyetemisták! Mennyibe kerülnek a könyvek félévente, évente? Pl gazdasági szakokon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez a pl. "gazdasági szakon"-t úgy érteted, hogy csak az érdekel, vagy a többire is kíváncsi vagy?:D

Amúgy attól függ. Mennyit veszel meg eredetiben. Lehet ugye fénymásolni is, könyvtárból kihozni, kölcsönkérni, használtan megvenni...:D

2010. júl. 2. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Elsősorban a közgazdasági érdekelne, de írhatnak más szakokról is. Mondjuk ha eredetiben megveszi az ember mindet, az mennyi kb?
2010. júl. 2. 19:54
 3/8 anonim válasza:

sok , pontos árat nem tudok mondani de ha mindent eredetiben akkor 25.000+ is lehet akár

érdemesebb fénymásolni / neten jegyzetet keresni és bejárni előadásra szerintem :D

2010. júl. 2. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:

első éves vagyok, egyszer vettem meg egy könyvet 7 ezer ftért (marketing könyv), ezenkívül vannak jegyzetkönyvek, amik az egyetemi könyvesboltba vannak, pl nálunk pénzügy könyv, amit a tanárunk írt csak 1500 ft, és kb 200 oldal ... ezenkívül vannak pár száz forintos munkafüzeteink, illetve fénymásolni szoktunk, mikrokönyvemet fénymásoltam le, spiráloztattam, 300 ftból jött ki kb, és 800 oldalas a könyv ... szval nekem ilyen problémáim nem voltak, szerencsére nem követelték meg tőlünk h legyenek könyveink, illetve a neten sok hasznos jegyzet van, én ált azokból (is) tanulok.

Miskolci Egyetem GTK (:

2010. júl. 2. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ha mind megkéne venni, az egy évre kb 50-60 ezer ft lenne (ha nem több) egy vállalatgazdaságtan könyv pl 9000 ft, és ez csak egy tárgy ugye...
2010. júl. 2. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

olyan 20.000körül van félévente, de akkor nem veszek meg mindent, és van amit csak fénymásolok.

Ha megtudod, hogy hova fogsz járni, és ha ugyan oda ahova én járok, akkor 50%-os sale van érvényben mindenre:D

2010. júl. 2. 21:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért, te hova jársz?
2010. júl. 2. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
szie
2010. júl. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!