141,5 pontom van összesen,55 központi,45 hozott pontok,41,5 szóbeli, van esélyem a Hunfalvyba?
Figyelt kérdés
Kèttanon 212.-ik vagyok
Emelt angolon 170.-edik.
2019. márc. 3. 19:51
1/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire erős és népszerű iskola. Ha sokan első helyre jelölik én elengedném. Egy osztályba vagy 30 embert vesznek fel, város legjobb sulijánál ritkán szokott kiesni 150 ember.
2/5 anonim válasza:
Angol NYEK-en tavaly 245. volt az utolsó felvett sorszáma, 126 ponttal - szerintem ez meglehet neked.
Angol kéttanon 191. volt az utolsó 141 ponttal - ez már kicsit necces.
Drukkolok! Majd írd meg, ha bejutottál!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó:) Viszont az emelt angolra csak 16 embert vesznek fel:/
2019. márc. 3. 22:28
4/5 Mpbrigi75 válasza:
Az én lányom 160 ponttal a 82. a kéttanos angol osztály ideiglenes rangsorában. 48 hely van, én még ezt is neccesnek érzem. De azért reménykedünk...
5/5 Mpbrigi75 válasza:
Kiscica999, sikerült? Már kint van a végleges lista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!