Milyen sportiskolát/sporttagozatos ajánlanátok Budapesten?
Figyelt kérdés
Most kilencedikes vagyok, jövőre, tizedikbe mennék át.
16/L
2019. febr. 27. 21:03
1/7 anonim válasza:
Telepy Károly Testnevelés Szakosított Általános Iskola és Gimnázium
9. kerületben van, nem igazán erős iskola, sőt. Azt nem tudom, hogy milyen lehet a testnevelés szakja
2/7 A kérdező kommentje:
A tanulmányi átlagom kb. 4,2.Szeretnék valamilyen jobb suliba menni.A Kölcsey Gimnázium sporttagozatát néztem,mennyi esélyem van oda bekerülni?
2019. márc. 9. 09:02
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy másik sporttagozatosba
2019. márc. 9. 09:03
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem a sporttagozatos sulik nem igazán erősek... Viszont úgy rémlik, hogy a Vörösmartyban is van sportosztály, az viszont egy jó gimi
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
De van esélyem átkerülni?
2019. márc. 10. 15:58
6/7 anonim válasza:
A Telepybe biztosan átvesznek ha van hely, szerintem a VMG-t is érdemes lehet megpróbálni, a Kölcseyt pedig nem ismerem sajnos. Egy telefont megér :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. márc. 11. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!