Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tanár behívhatja az osztályt...

Yesyoutooo kérdése:

A tanár behívhatja az osztályt külön órára, ha előtte elmaradt óránk?

Figyelt kérdés
Múltkor elmaradt az egyik óránk egy tanárral és most 0. Órában akarja pótolni. Csinálhat ilyet? Kötelesek vagyunk bemenni?
2019. febr. 26. 07:15
 1/8 anonim válasza:
78%

Van egy szabály, miszerint 2 hete van a tanàrnak kijavítani a dolgozatokat. Egyszer úgy gondolta néhány hülye, hogy él ezzel és nem kéri a saját maga 2-3 osztályzatát. A tanár elfogadta, DE valamiért az a néhány ember felelt azon az órán, mind egyesre.

Tanulság: ha van is ilyen szabály, gondold át, hogy élsz-e vele!

2019. febr. 26. 07:21
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
2019. febr. 26. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

Igen, behívhat!

És nem vagy köteles bemenni, ha akkora arc vagy, csak kapsz egy igazolatlant!

Ő a tanár, te meg egy senki diák! Tudd, hogy hol a helyed!

Egy tanár.

2019. febr. 26. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha a szabályzatba benne van akkor igen. Ha nincs akkor nem.
2019. febr. 26. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Én órarend szerint jártam mindig is órákra, ha valamelyik tanár órája elmaradt valamiért, az nem az én hibám, engem ne akarjon felkelteni 5-kor csak hogy beérjek az ő elhalasztott órájára. Mert mint tudjuk, minden tanár a maga tantárgyát tarja a legfontosabbnak. (Akkor is ha az tesi vagy ének..)
2019. febr. 26. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha a tanár hibájából marad el az óra és újra akarja tartani akkor rendben van. Viszont, ha mondjuk majd te hiányzol óráról, mert beteg leszel vagy egyéb okból kifolyólag. Akkor szépen a tanár menjen be egy külön órára és adja le neked az anyagot. Így lenne a fair. ;)
2019. febr. 26. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
Kedves hármas, te tanárok gyöngye. :)
2019. febr. 26. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ, hogy mi van a házirendben. De valószínűleg nem tehetné meg. Ettől függetlenül hogyha megbeszéli az osztállyal és a diákok beleegyeznek, akkor megtörténhet a dolog.
2019. febr. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!