Egyetemen hány órátok van kb egy héten? 12-14 óra sok vagy kevés? Nézegettem a tantervet és kb ennyit számoltam. Emellett lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 20:48
1/7 anonim válasza:
12 duplaóra vagy 6 duplaóra=12 óra? Amúgy nagyon függ attól, hogy milyen az órarended, és milyen szak. Oké, hogy ennyi órád van, de tanulnod is kell, és gondolom még levegőt is akarsz venni néha...
2/7 A kérdező kommentje:
12*90 perc :)
Persze, tudom hogy sok mindentől függ. Főleg attól, hogy mennyi lyukasóra lesz közöttük.
Csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy másoknak mi a tapasztalatuk + tudjak mihez viszonyítani.
2019. febr. 25. 21:17
3/7 anonim válasza:
Nekem is kb. ennyit volt (a végén már nem). Én még egyszer ennyit készültem is az órákra, szóval amellett már nem nagyon tudtam volna dolgozni. Plusz ugye a bejárás (nekem irányonként 1 óra), enni is kell stb., ez mind idő. Nálunk a zh-k (kb. témazáró, ha most leszel elsős és még nem tudod) az egész félévre elosztva voltak, minden hétre jutott egy, az ugye még másfél óra, nem olyan sok, de számolni kell vele.
4/7 anonim válasza:
Nekem most 19*90 perc van összesen. Hálisten egy db 2órás lyukasom van összesen, így egész jó szerintem.
5/7 anonim válasza:
Ja és emellett max hétvégén tudnék dolgozni. Vagy ha nem járnék be előadásokra.
6/7 anonim válasza:
Nekem 13-szor 90 perc van most, dolgozom mellette átlagosan 14-16 órát. Egy rendes munkahelyen még a félállás is legalább 20 óra, nekem pedig ez is alig fér bele, nagyon kifáraszt. Lehet ha úgy lenne elosztva, hogy mondjuk mindennap van 2-3-szor 90 perc (amiből akár nem is muszáj mindenre bejárni), és mellette mondjuk napi 4 órában valami nem szellemi munkát végeznék jó társaságban, az jobban menne.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hasznos volt :) A 19 óra nagyon soknak tűnik, azért amellett érthető, hogy nem fér bele. Az viszont megnyugtat, hogy 13 óra mellett még belefér a munka, még ha nem is sok. Nekem sincs szükségem sok pénzre, a lakás adott csak az egyebekre kéne magamnak megkeresni a pénzt. Heti 1-2 műszak már jó lenne, remélem akkor, ennyit valahogy meg tudok oldani majd, mert más lehetőségem nem nagyon lesz.
2019. febr. 28. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!