Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki a franc megy el Andragógia...

Ki a franc megy el Andragógia Msc-re 375. 000/félévért?

Figyelt kérdés

Andragógia.... kamuszak.

Ráadásul MSc-n. Duplán kamu. Már Bsc-n is az, na de még MSc-t erre rádobni?

És akkor még ezért 375/félév? Vagyis a 4 féléves képzés (ha nem emelkedik később és miért ne emelkedne..) 1.500.000 HUF???????

2019. febr. 15. 11:08
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"Valamelyik portál 66 állást dobott ki andragógus állásra, olyan hirdetéseket amikben kimondottan andragógust kerestek."

Mi az hogy valamelyik portál? Link???

2019. febr. 15. 21:42
 22/33 A kérdező kommentje:

66 talált a lóf***szt. Hazudsz.

Itt a legnagyobb portál.

Tessék.

ANDRAGÓGIA ÁLLÁSOK, MUNKÁK, ÁLLÁSAJÁNLATOK

Az eredeti keresési kulcsra (andragógus) adott találatok: 1

Mégis "andragógus" kulcsra szeretnék keresni

1.

EGY!!!!

2019. febr. 15. 21:43
 23/33 A kérdező kommentje:
2019. febr. 15. 21:43
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
A közalkalmazotti bértábla közalkalmazottakra vonatkozik ezenkívül még van rengeteg egyéb beosztás. Változik attól függően hogy megyeszékhely vagy kis falu közalkalmazottja vagy...stb. függ attól ki a munkaltatod. Ahol én dolgozom ebben a sávban vannak besorolva az alkalmazottak, gyakorlati időtől függően. Ez is mindenhol más hogy csak állami szférában eltöltött évek vagy minden munkaviszony számít, nálunk a nyári diákmunkát is munkaviszonynak számolták. Multi is van ilyen olyan, nálunk a legnagyobb amerikai multi 1 millát simán kifizet diplomás bölcsészeknek, andragógusoknak.
2019. febr. 15. 21:47
 25/33 A kérdező kommentje:

"Multi is van ilyen olyan, nálunk a legnagyobb amerikai multi 1 millát simán kifizet diplomás bölcsészeknek, andragógusoknak."

Hogyne. Elkérhetem a dílered mobilszámát akitől a szert kapod? Én is vennék.

2019. febr. 15. 21:51
 26/33 A kérdező kommentje:

"nálunk a nyári diákmunkát is munkaviszonynak számolták. "

Hahhahaahhah!!! Mindenütt annak kell számolni mert AZ IS.

Munkaviszony. Na de mennyi? 4 év középisk alatt begyújtöttem 4x 1 hó diákmunkát. 4 hó. Kösz . Azt beszámolhatják nem osztt nem szoroz.

2019. febr. 15. 21:53
 27/33 anonim ***** válasza:
82%
Attól, hogy te sikertelen vagy, még nem mindenki az.
2019. febr. 15. 21:59
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja te vagy a sikere
2019. febr. 15. 22:07
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
don't feed the troll pls
2019. febr. 15. 22:55
 30/33 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy az ország melyik régiójában kapsz diplomával, nyelvvizsgával bruttó 190ezret? Kisváros vagy nagyobb város? Szakmádban dolgozol? Milyen típusú cégnél: önkormányzati esetleg kisvállalkozás? Sajnos én is tapasztaltam, hogy sok helyen ilyen alacsonyak a fizetések. Nincs lehetőséged munkahelyet váltani? 300-400ezer Ft/félév tandíjért valóban meg kell gondolni, mit tanul az ember. Versenyképes szakma lehet az andragógia/emberi erőforrás terület, de inkább nagyobb városokban, ahol több és különböző típusú munkahely van.
2019. febr. 17. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!