Pénzügy és számviteli kart ti hol tennétek le? Illetve megéri önköltséges formában is?
Érdekelne, hogy ti hova jelentkeznétek inkább:
Corvinus (Székesfehérvár), BGE,BME,Elte vagy Metropolitán?
Sajnos mivel a pontjaim nem lesznek elegek önköltséges formában jelentkezem de most az ártól függetlenül érdekelne, hogy melyik iskola hol helyezkedik el abban a bizonyos elméleti rangsorban.
Szak és nem kar. BCE lenne első helyen, ha a budapesti kampusz is játszik, ha csak a székesfehérvári akkor:
1. BGE
2. ELTE
3. BCE Szfv
Metropolitenre és nem mennék, nem szimpatikus az egyetem, BME-n meg amúgy se volt kiemelkedő a gazdasági képzés, de mióta volt az ELTE-s dolog úgy hírlik tovább süllyedt a GTK színvonala.
1 bce
2 elte gti
3 bme
4 metu
5 bge
Kezdőfizetések nettó 240 körül alakulnak, de nagyon nagy a szórás, nem mindegy, hogy valaki egy tanácsadó céghez kerül be(bcg, mckinsey) vagy egy állami céghez, kkvhoz.
Borzalmas oktatók vannak pszk-n, kerüld el messziről!! akik a pszf nevét adták már nyugdíjasok... eddig farkas szilveszter (direkt kisbetűk) volt a csúcs, aki konkrétan alázza a hallgatókat, néha azt vártam mikor üt vagy köp le valakit. Az új hvg rangsorban mindent elárul a pszk oktatói kivállósága (utolsó előtti)
a kvik, kkk viszont állítólag nem rossz
KKK-ról jöttem át corvinusra.
Nehogy a BGE-re menj,nagyon meg fogod bánni, oktatás is szörnyű,emberek sem a legjobbfejek szerintem...
Corvinuson imádom amit tanulok,szaktársaim is jók.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!