Szerettek az ELTE TÓK-ra járni?
Arra lennék kíváncsi, hogy akik ide járnak mit gondolnak az iskoláról.
Mindenki mindent elmond az iskoláról, csak azt felejtik el mindig említeni, hogy szeretnek-e eleve odajárni. Nekem nagyon fontosak az emberi kapcsolatok, fontos számomra, hogy ahova járni fogok, ott kellemes legyen a hangulat.
Köszönöm előre is a válasz! :)
Hogy milyenek az emberek? Ha hallgatókra gondolsz, akkor a fiú/lány arány szokatlan lesz :D (alig van fiú, jó ha évfolyamonként van 7-8 max, persze ez tanítón, óvón és csecsemőn nagyritkán akad 1-1); mindenki aranyos és rendes, sokszor olyan érzésem van, mintha gimiben lennék (mármint nagy ugrás a gimi és az egyetem közt nincs, csak más a szabályrendszer stb); sok olyan óránk is van, ahol végigröhögjük az egészet, teszem azt pl énekórán körjátékok (elég vicces húszévesen "Elvesztettem zsebkendőmet" játszani); mivel nekem is ez az első szakom, így nagy viszonyítást nem tudok a többi karhoz/egyetemhez képest, csak hallomásból, viszont szerintem hangulat szempontjából a TÓK a legjobb választás, elképzelni se tudom, hol lehetne jobban érezni magad egyetemen :)
(Persze azért nem szabad lazán venni, vannak bőven követelmények, elvárások, viszont aki valóban tanító/óvó stb akar lenni, annak semmi sem akadály :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!