Gyógyszerészetin önköltségesről nehéz átkerülni államira?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rohadt sokba kerül egy félév, de ha ezen múlik, hogy felvegyenek és van esély utána átkerülni, akkor beadom oda is. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Nehéz átkerülni államira?2019. febr. 14. 09:01
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak azok kerülnek át, akik nagyon jó tanulók. Az első félév nem vészes, de a 2. félévben elég sok a szívató tantárgy. A vizsga jegy meg nem mindig tükrözi a tudást. Nagy mértékben függ a szerencsétől, hogy milyen tételt húzol, milyen kérdéseket tesz fel a tanár, illetve hogy ki javítja a vizsgát😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!