Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van, ha nem írom be, hogy...

Mi van, ha nem írom be, hogy tanultam máshol?

Figyelt kérdés
Erre csak az elhasznált állami félévek miatt kíváncsiak, nem? Mivel költséges képzésen voltam, ez lényegtelen. Vagy akkor is be kell írni? Mi másért fontos ez?

2019. febr. 13. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Azért a szitut leirhattad volna, hogy értsük. Ha nem vársz értelmes választ akkor persze igy is jo.
2019. febr. 13. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja xD kihagytam, hogy a felvi.hu-ról van szó. Újrafelvételizek de van más egyetemmel is jogviszonyom, ahol viszont nem államis voltam eddig, szóval a félévim megvannak. Így is meg kell adni, hogy tanultam máshol?
2019. febr. 13. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is kíváncsi vagyok. Van régről (20 évvel ezelőttről) egy félbehagyott iskolám. Ott 3 félévem úszott el (bár csak 1 lett lezárva). Az iskola már abban a formában egyáltalán nem létezik.

Mi van, ha ezt nem írom le a felvin?

2019. febr. 14. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:

ha a költségtérítéses képzést hagyod ki a felsorolásból, valószínűleg nem lesz semmi.

De azt simán el tudom képzelni, hogy az oktatási minisztériumnak vagy a felvételi irodának van olyan adatbázisa, amiből bizony kiderülhet az is, hogyha valaki 15-20 évvel ezelőtt használt el néhány államilag támogatott félévet. Nem a konkrét sulitól kérik le az adatokat, szóval az lényegtelen, hogy az iskola létezik-e vagy sem.

Ezen kívül a felvételinél büntetőjogi felelősséged tudatában is nyilatkozol arról, hogy a beírt adatok helyesek.

2019. febr. 14. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd be mindenképpen. Nem unaloműzésből kérdezik meg. Más nem statisztika készítéséhez kell nekik.
2019. febr. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!