Az 59 pontos felvételi (2019) -ben jónak számít?
2-es, azt kérdezte hogy a mostani a jónak számít-e nem pedig amit te írtál régebben. Tudod egyáltalán hogy mik voltak 2019-ben a feladatok?
Amúgy kicsit kevés, de nem annyira rossz mert sokan elrontották, így a többségnek is szerintem ilyesmi pontjai vannak.
"2-es, azt kérdezte hogy a mostani a jónak számít-e nem pedig amit te írtál régebben. Tudod egyáltalán hogy mik voltak 2019-ben a feladatok?"
Tudom, attól még leírtam a véleményem. És amúgy szerinted sem túl jó, tehát én miért lettem lepontozva?
Már bocs, de 59 pont az 60% sincsen, ami a négyes szintet sem üti meg érettségin, szóval ténylef nem valami jó. Az meg nem erény, hogy az átlagnál jobbat ír szerintem, mert az átlagban benne vannak az analfabéta nemtudomkik is. Egy jobb gimibe semmi esetre sem lenne elég 65 pont alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!