Már elegem van hogy fejlesztésre járatnak?
A helyzet az hogy általános iskolában kellet fejlesztésre járnom, illetve felülvizsgálatokra hogy mi változott. Akkor is untam, bár akkor még úgy voltam vele hogy belefér.
Azonban hogy szakgimnáziumban is folytatódott ez azért ez már kicsit sok!
9.-10.-ben járnom kellet heti kétszer, most meg el kell mennem felülvizsgálatra is!
Kicsit vicces hogy megmondják hogy nekem mi a jó, sőt köteleznek hogy nekem elkel menni különben meg ez meg az lesz. Azért mert valami barom arcú eltalálta régen hogy hülye vagyok. Csak kezdjük ott hogy egyszer nem buktam meg semmiből, nem is tanulok sokszor és mégis kis újból 3-4-es vagyok, de tanulással jobb is akár. A más "egészséges" gyerekek meg sorra buknak meg és stresszelnek illetve aggódnak hogy meglesz-e a kettes.Érdekes őket senki nem járatja fejlesztésre meg felülvizsgálatokra. 8.-ban a felvételin is én írtam az egyik legjobbat, a sok csodás és egészséges gyerek aki meg rajtam röhögött hogy fejlesztésre járok fele annyi pontot nem ért el, aztán kuncsorogtak hogy felveszik-e őket valahova.
Semmit nem ér a fejlesztés, meg ezek a felülvizsgálatok is feleslegesen rabolják az időm. A saját erőmből és tudásomból vagyok ilyen, hisz amikor nem jártam akkor se romlott a teljesítményem, semmi értelme ennek.
Biztos nincs munkájuk és unatkoznak, vagy nem tetszett a pofám valamelyiknek régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!