Szerintetek is hülyeség volt olyan főiskolára beiratkozni, amit 4 évig mimdneki szidott és nagyon gáz, aztán igazuk lett?
Dedós, pletykagyár, elmebeteg oktatók, nagyon gyökér taknyom-nyálam összefoly emberek. És még nem is megy.
Beteg állítottam, hogy inkább bármi, mint ide menjek.
Szüleim...
Ez minden értelemben kellett nekem...
Már 4. éve járok ide, de anyámék nem fogják fel, hogy nem megy... Most minden nap bejárok sétálgatni a városba, mert nem tudják, hogy passzívon vagyok és sosem fogom befejezni. Ők erőltették rám ezt az egészet, terror az egész. Mert mit mondunk másoknak...
Ja igen, beleszólásom se volt, hogy hova menjek, vagy otthagyhatom-e... Most lesz pár hónap nyugi, amíg "iskolába" járom...
Tegyük fel, hogy: 18 évesen elkezted az egyetemet. Azt írtad, hogy 4 éve jársz már, tehát a 22 éves vagy minimum. Lehet ennél több is. Na most. 22+ éves fejjel nem tudsz egyéni döntést hozni, hogy fogod magad kiiratkozol és beiratkozol egy olyan egyetemre amit TE szeretnél vagy olyan szakmát tanulni?
Itt saját magad alatt ásod a lyukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!