Mire számítsak Kaposvártól Pécs után?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakom Baranya megyében, Pécsre jártam általános iskolába, és most gimibe. Egyetemre elsősorban PTE ETK diagnosztikai analitikára szeretnék menni, de elég rosszakat olvastam Kaposvárról, és kezdek elbizonytalanodni, hogy talán mégsem az lenne a legjobb döntés... Van esetleg valaki aki ott tanul és tud valamilyen információval szolgálni?
A válaszokat előre is köszönöm :)
2019. febr. 7. 19:28
11/11 anonim válasza:
Egyik ismerősöm erre a szakra jár a kaposvári PTE-re, ő szereti. Tanulni meg mindenhol kell így ott is. Szerintem Pécs mint város sokkal jobb Kaposvárnál. Ha ott lett volna olyan szak amin tanulok akkor biztos hogy Pécsre mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!