Nehéz bejutni az Egyetemre? Egy kis felvilágosítás jól jönne.
Igaz még érettségim sincs,szeptemberben vágok neki,ami 2 évig fog tartani.De már most az Egyetemen kattogok,mert nagyon szeretnék oda járni.Ami leginkább érdekel az a színművészeti/dráma tagozat,esetleg média tagozat.
Csak nem tudom,hogy odáig mennyire lesz rögös az út.Persze az érettséginek nagyon jónak kell lennie.Nyelvvizsga angolból addigra meglesz.(Rajta vagyok.)Az érettségin is a letöbbet fogom kihozni magamból.Utána kell egy felvételi.Az milyen?Sose felvételiztem sehol?
Szia
OKJ képzés sem rossz a drámában.
Színműre ilyen kiállással már itt látok hogy nincs esély.
Felvi.hu. Minden infót megtalász itt. Ha mégis van még kérdésed, fordulj az ügyfélszolgálatukhoz, ill a kiválasztott egyetemedhez.
Azt még ne felejtsd el, hogy 2020-tól kötelező lesz minden szakon egy emelt érettségi.
Nem egy egyetem van, nem nagybetű (kivéve, ha egy konkrét egyetem nevét írod le), és egyetemen nem tagozatok, hanem szakok vannak.
Általánosságban pedig nehéz rá válaszolni. Színművészetire nagyon-nagyon nehéz bejutni. Van valami tapasztalatod ezen a téren, szoktál színészkedni?
Médiával pedig nem sokra mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!