Mi számít bele a diplomába?
Az Eltén a GTI gazdálkodási és menedzsment szakon vagyok hallgató, és szeretném tudni, hogy melyek azok a tárgyak, amiknek az érdemjegye beleszámít a diplomába. Van esetleg valaki, aki tudja, hogy hol lehet ezt megnézni? Vizsgaszabályzatot ami a GTI-re vonatkozik azt nem találtam.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Én másik karon tanulok, így nem mondom 100%-osan biztosra, hogy nálad is így lesz, de a BTK-n a diplomába a szakdolgozat és a záróvizsga végeredményének átlaga kerül.
Az én szakomon volt írásbeli és szóbeli záróvizsga is. A szóbelin először négy részjegyet kaptunk (nyelv, irodalom, történelem és filozófia/vallás; ezek persze mindig a szakiránynak megfelelően eltérnek), amit utána átlagoltak. Ez lett a szóbeli végső jegye, amihez hozzávették az írásbeli eredményét, majd pedig a szakdolgozatét is, és az egészet elosztották hárommal.
De akkor az nem is számít, hogy a félévek során milyen jeggyel teljesítem a tárgyakat? (Az elég jó lenne😅) Köszönöm a választ!:)
Az előző hozzászólónak pedig: Az egyetem tetszik. maga a szak is, a tanárok segítőkészek, korrektek, nincsenek tipikus diktátorok de ez még csak az első félévem szóval ki tudja...:P A legtöbb előadás érdekes, és nem lehetetlen a követelményeket 4-5-ösöre teljesíteni, de ahhoz tényleg tanulni kell rendesen!:)
Senkit nem erdekel hanyasra vizsgaztal csak ha jo minositesre hajtasz de azert summa cum laudeval sem lehetetlen vegezni, foleg nem egy gtin szerintem .
Viszont nem. Tenyleg nem szamitanak a targyaid jegyei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!