Kit hányadikként, hány ponttal vettek fel a III. kerületi Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumba?
"+ szinkrontolmács is akarok lenni, ezért jelöltem meg azt 2.helyen"
Miért? Ott szinkrontolmácsokat képeznek? És ha igen, akkor miért csak második helyen jelölted meg?
"Az első iskolába már biztos nem vesznek fel ... és emiatt a Kőrösi mellett döntöttem."
:D
Ez nem döntés, hanem a "ha ló nincs, jó a szamár is" tipikus esete.
"Nagyon félek, van okom rá?"
Attól függ, hogy mitől félsz. Ha attól, hogy 16 évesen túlkoros leszel az osztályodban, akkor van rá okod, igen, hiszen a leendő osztálytársaid többsége még csak 14 éves.
1.Nem szinkrontolmácsokat képeznek, egy olyan középiskoláról sem tudok ami szinkrontolmácsokat faragnának a gyerekekből. Egyetem után lehetek az, de ehhez el kell mennem egy kéttannyelvű gimnáziumba, hogy ozt kimaxoljam a nyelvi tudásomat.
2. Rohadtul nem olyan eset ez-elnézését most már csúnyán beszélek, mert nem ilyen választ vártam!- Már be lett adva a listám és lassan megosztják az iskolák az ideiglenes listát és mivel az első iskolába 96 ponttól vesznek fel-nekem meg 81 pontom van összesen a vitt jegyekkel- lejjebb kerülök egyel, abba már nem tudok bekerülni;) Nem egyszer variáltam, hogy a Kőrösit rakjam elsőnek vagy se. +Nem azért vagyok itt, hogy a KÉRDEZŐ magyarázzon egy full ismeretlen embernek.
3. Drága, ki mondta, hogy 16 éves vagyok, 14 éves lány vagyok aki most írt felvételit!! Ha nem augusztusba születtem volna, hanem előbb, lehettem volna most már kilencedikes, igen, de mivel augusztusi vagyok, ezért nem!:"D Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!