Utóvizsgáznom kell, de annyira rosszul vagyok tőle, hogy kb.2 óránként elkap egy sírógörcs, és olyan gyomorgörcsöm van, hogy nem tudok teljesen felegyesedni, mert fáj. Mégis hogyan készüljek így fel?
Figyelt kérdés
Tanulnom kellene, mint a gép, de képtelen vagyok, a leírtak miatt. Azt hiszem, ez így kicsit sem normális. Nem tudom, mit csináljak, valaki tudna valamilyen tanácsot adni?2019. jan. 30. 17:39
1/2 anonim válasza:
Nem most kell elkezdeni tanulni. Ha eddig nem sikerült, hagyd az egészet, majd felveszed újra. Ha azért tudod, csak blokk volt a rendes vizsgán, akkor meg nem kell tanulnod mint a gép, csak nézd át párszor azt a részt ami nem ment.
2/2 anonim válasza:
Mi a fene ez a tárgy ami ilyen nehéz? Amúgy ha csaj vagy írj nyugodtan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!