Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Than Károlyba normális...

A Than Károlyba normális tanulók járnak?

Figyelt kérdés
Át akarok jelentkezni de kicsit félek hogy sok a kissebségi meg a migráns.
2019. jan. 29. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elmenni a sulihoz egyik reggel vagy délután? Megnézed kik mennek ki-be. Aztán döntesz.
2019. jan. 29. 07:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál!!Igen erre énis gondoltam.Csak ugye nekem sulim van és nincs időm elmenni,és nem mindegy hogy gimiseket vagy szakmunkásokat látok kijönni.Igazábol a szakgimiseket szeretnem megtudni milyenek.
2019. jan. 29. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem ajánlom, nekem mindig azt mondták, hogy a Than a legalja.
2019. jan. 29. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt h milyen gyerekek vannak nem tudom
2019. jan. 29. 15:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy most meg olyan helyen vagyok ahol legalja emberek vannak,és ez az egyetlen suli ami átvesz félévkor.

És ha nem adnak le elitgimi szinten lévő anyagot,de a közösség jó,akkor legalább tudok tanulni,fejlődni.Szóval a legfőbb nekem hogy normálisak legyenek a diákok.De köszi a választ neked is:)

2019. jan. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!