Tudnátok nekem véleményeket mondani a Corvinus egyetemen a gazdaságinformatika szakról?
én BCEn vagyok gazdinfós, a duálissal nem értek egyet teljesen, mivel második félév elején elkezdtem gyakornokként dolgozni, több helyen is voltam és több dologban is kipróbálhattam magamat
elsősorban szerintem el kell dönteni, hogy mivel akarsz foglalkozni, mi érdekel: gazdaság vagy informatika
ha az előbbi, akkor nagyon jó hely a Corvinus, nem nehéz, lehet mellette dolgozni meg jó neve is van, gazdinfó után meg csinálhatsz valami mestert is
ha az infó akkor kerüld el a Corvinust, 6. félév jön most és eddig 5 tárgyam volt aminek köze van az informatikához és tudom hasznosítani, ha dolgozol mellette meg tanulsz magadtól otthon, akkor tanulhatsz infós dolgokat, de fogni fogod a fejed, hogy miért kell neked 16odszorra is megtanulni ugyanazokat a gazdasági fogalmakat, miért vannak olyan gazdasági tárgyaid, aminek más szakokon van alapozó tárgya, de gazdinfón nincs, miért nem veszi figyelembe az egyetem, hogy milyen trendek vannak az IT munkaerőpiacon
nem bántam meg, hogy idejöttem mert jó neve van az egyetemnek és interjún láttam, hogy ez jó pont, de ha most jelentkeznék én biztos, hogy a BGEre adnám be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!