Van valakinek viszonylag friss információja a Petőfi
Sándor Gimnáziumról és az Újbudai Széchenyi István
Gimnáziumról? Minden érdekel!
Figyelt kérdés
Van egy listánk a megjelölendő gimnáziumokról, kérlek, segítsetek, hogy Ti hol helyeznétek el és milyen sorrendben ebbe a listába a fenti 2 gimnáziumot. Köszönöm előre is!
Neem a Psg nem gyenge, oda jarok, ismerosom Berzsenyis. A Berzsenyinek csak a neve nagy, de valojaban itt is legalabb olyan a szinvonal. Apaczai kétségtelenül erosebb, de azt javaslom elol legyen a Petofi is mert annyira nem egyszeru bejutni! 7-8 oraink vannak es aki nem tanul az bukik, szoval egyatalan nem az a gyujto feeling megy itt, hogy jaj mindenkinek otos, aztan kez csok. Egy gimnázium nem attól igazán erős, hogy sok pont kell a bejutashoz. Sajnos úgy irnak itt sokan velemenyt, hogy nincs tapasztalatuk. Attol, hogy a Psg nincs mindig a toppon, az oktatas igenis kemeny. Cigizni meg mindenhol sokan cigiznek, Berzsenyiben meg tobben! Nem azt mondom hogy a Psg egy vilagszinvonal, és azt sem, hogy kiemelkedő. Normális tanárok vannak többnyire normális diakokkal. Nincs túlterheltseg.
2019. jan. 29. 15:39
3/8 anonim válasza:
Apaczai (ez a legjobb)
Berzsenyi
Petofi
Szechenyi
Leövey
Lonyai
2019. jan. 29. 15:43
4/8 A kérdező kommentje:
Apáczaiba jár a nagytesó, abban biztos voltam, hogy az a legerősebb, utána a Berzsenyi, de én azt gondoltam, utána a Leövey jön erősségben! A Lónyay tényleg a legvége? Azt gondoltam, hogy ettől erősebb! De pont ezért is kérdeztem, szóval köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem szimpatikus a Petőfi is, de az van talán a lakhelytől legtávolabb.Újbudai Széchenyiről van valami tapasztalatotok? Mindenhol a humán, töri vagy társadalomtudományi tagozat lenne az érdekes...
2019. jan. 29. 16:54
5/8 anonim válasza:
apaczai
berzsenyi
leovey
szechenyi
petofi
(eleg kozepkategorias/gyenge iskolak de attol fuggetlenul egyik sem rossz, mindkettobe jar ismerosom es igazabol szeretik is csak vannak fura alakok is)
2019. jan. 29. 21:33
6/8 anonim válasza:
En csak ajanlom a Petőfit :)
2019. jan. 30. 17:45
7/8 anonim válasza:
Széchenyi egy normal szintű gimnázium. én nagyon tudom ajánlani,ha tanulás mellett meg jól is szeretned magad érezni. kicsi suli így elegge a családias a légkör és tanárok js nagyon barátságosak (nagy részben). jo környéken van, és tapasztalataim szerint nagyon könnyen be lehet illeszkedni.
2019. jan. 30. 19:07
8/8 anonim válasza:
A Petőfi történelem tanárai szerintem nagyon erősek a humán osztályokban főleg.
Amúgy szerintem azt válaszd ami a legközelebb van,érettségire szerintem mind fel tud készíteni.Amúgy nem az a lényeg,hogy milyen nehéz bekerülni vagy hogy milyen durván kell tanulni,hanem hogy milyen a légkör és a tanárok hozzáállása.
(De ha elszántan atlétikázol esetleg akkor a Petőfibe menj.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!