Levelező munkarend hogy alakul a SE-EFK-n?
Figyelt kérdés
Szülésznőnek szeretnék jövőre jelentkezni, de csak a levelező forma jöhet szóba. Ez mit takar? Milyen kb. az órarend, milyen időközönként kell járni? Nappalira tuti nem tudnék járni két gyerekkel munka mellett, de mindenképp szeretném elvégezni ezt a szakot.2010. jún. 30. 11:56
1/4 anonim válasza:
Én is odajárok, levelezőre.
Havonta egy hét a suli, amikor minden nap bent kell lenni szinte reggeltől estig. Ez kb 4 alkalom szokott lenni. Utána még vizsgaidőszakban kell bejárni vizsgázgatni, hogy mikor az a vizsgaidőpontoktól függ.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Havi 1 hét! Az nagyon sok sztem munka mellett. Ennyi időre el sem engedik az embert.... :( Húha, valahogy már most rá kell készülnie erre a családnak.
2010. jún. 30. 12:56
3/4 anonim válasza:
Előre kell jelezni. Biztosan van rá esély, hogy elfogadják, mert az én csoportomban én vagyok az egyetlen aki érettségi után ment. Mindenki rajtam kívül már családos anyuka, aki több éve dolgozik.
4/4 anonim válasza:
anyukám is így végezte el, őt elengedték a munkahelyéről a havi 1 hétre, bizt megtudod oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!