39-40 ponttal behívnak szóbelizni a Sashegyi Arany János Gimnáziumba?
Mindenki a csodát várja? Szerintem nem mennek le a ponthatárok, mert lehet, h a matek nehezebb volt egy picit, de a magyar mindenkinek jól sikerült. Legalábbis az én környezetemben. Szerintem összességében max 1 - 1,5 ponttal lesz alacsonyabb az országos átlag és ez nem fogja nagyon erősen befolyásolni a szóbeli behívási ponthatárokat.
Ennek ellenére azt gondolom, próbáld meg a vágyott sulit első helyen, de keress más opciókat is, alacsonyabb pontokkal.
Senki nem vár csodákat hidd el ;)) Egyébként meg nem csak a matek volt nehéz. Nem azt mondom hogy a magyar nehéz volt, de azért a tavalyi az jóóóval egyszerűbb volt. És természetesen kerestem alternatív sulikat, persze azért reménykedek hogy sikerül.
Azért köszönöm hogy ilyen kedvesen mondtad el ;)
Talán ide felveszik a kérdezőt de, arra számitson hogy _nagyon_ súlyos esetek lesznek az osztály"társai". (Tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!