Alapokleveles földtudományi kutató végzettséggel hova mehetek dolgozni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 17:37
2/7 A kérdező kommentje:
Gépész konstruktőr?
2019. jan. 24. 21:50
3/7 anonim válasza:
Tipikusan olyan szak, amihez el kell végezni a mestert is. Önmagában semmit se ér, a mesterrel viszont már lehetsz geológus, geofizikus, meteorólgus, csillagász stb.
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én ezt Debrecenben végeztem. Azt mondják, hogy átvesznek mesterképzésre Miskolcra műszaki földtudományira, sokan mentek már innen geológus mérnökire vagy olajmérnökire. Nem kell tárgyakat sem pótolni. Az jobban megéri szerintetek?
2019. jan. 31. 14:56
5/7 anonim válasza:
Egy alap földtudományi diplománál mindenképp többet érsz majd egy mesterrel.
6/7 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy inkább csináljak egy mesterképzést műszaki földtudományi vonalon vagy kezdjek egy teljesen új alapképzést?
2019. jan. 31. 19:32
7/7 geo-logic válasza:
műszakival mérnök leszel. izgalmas foldtudomanyi vonalak közül választhatsz. elhelyezkedés, jó fizetés garantált. Csak 1 et kell kivalasztanod h a föld mely szeletevel akarsz foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!