Melyik a legolcsóbb egyetem/főiskola nappali tagozaton? Esetleg ahol csak kredit alapon kell fizetni?
Én nem tudok róla hogy lenne itthon ilyen egyetem:d A legolcsóbbak 180 körül vannak (ennél olcsóbban nem hiszem hogy találsz) pl. Győr vagy Debrecen, Pesten a KRE is 200 körül van, még talán Veszprémben a Pannon is ekörül mozoghat, persze képzésfüggő, én eddig gazdasági képzéseknél láttam olcsóbbakat. Én is ilyen vonalon tanulok csak külföldön, sajnos több szakirányba nem tudok konkrétumot mondani:d
legegyszerűbben most a felvin tudod megnézni mobilon, az általános felvételi eljárásnál átláthatóan meg tudod nézni az egyetemeket, karokat, szakokat, és ott le is van írva mindenhez a tandíj meg a követelmény is.
Viszont mindenképp nézz utána az ösztöndíjprogramoknak, nagyon sokat lehet úgy spórolni!
#1 Köszi
Felvin sajnos többszáz képzés van, nem igazán tudom végignézni mindet, gondoltam valaki tudja.
Nem akarom elvégezni, adóoptimalizálás miatt kell egy nappali képzés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!