Van egy pici esélyem, hogy felvesznek?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul sikerült a központim (35 magyar, 10 matek) , és ha az összesített 100 pont(központi: 50 pontot ér, szóbeli 25 pontot ér, hozott pontok: 25 pontot ér) és én ebből elérek 68 pontot, mennyi esélyem van? 17 embert vesznek fel, plusz most a központik átlaga is sokat csökkent. De a szakra kb. háromszoros a túljelentkezés. Van egy pici esélyem?2019. jan. 23. 20:04
11/18 anonim válasza:
Nekem sem lett nagyon fényes 18 matek 29 magyar
12/18 A kérdező kommentje:
Hát, az enyémnél jobb lett. Bár gondolom ez nem nyugtat.
2019. jan. 25. 18:23
13/18 anonim válasza:
Melyik suli volna a cél?
Én is elrontottam, nekem 80 pont körül kellett volna írni a szóbeli behíváshoz és sajna nem lett meg.
Nekem már biztos, h másik lehetőség után kell néznem :(
Remélem te szerencsésebb leszel!
Feltétlen írd meg mi lett veled!
14/18 anonim válasza:
Kérdező,csak megnyugtatas kep ,semmit nem számít a központi.
Nekem ano összesen 27 pontos lett (rossz napom volt...) ,ma meg már egyetemen vagyok és mérnöknek tanulok és az átlagom se olyan vészes ,szóval kitartást!
15/18 anonim válasza:
Melyik suliba szeretnél menni?
18/18 anonim válasza:
Szia! Attól is függ, milyen szak, és milyen gimi.
(Ilyen számozás pl. a Miskolci Zrínyiben van, ott ha angolra nem is, de franciára ennyi ponttal szerintem bekerülnél, tavaly az utolsónak ott 64 pont körül volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!