Mennyire gáz gimnáziumban semmiből se emlet érettségizni?
Sokat gondolkoztam, hogy miből kéne emeltezni..mert mindenki azt mondta, hogy " Azért jár az ember gimnáziumba, hogy tegyen le emeltet". igazából ahova én jelentkezeni szeretnék majd, nincs szükség emeltre és semelyik tantárgy felé se érzem azt a plusz érdeklődést ami kéne egy hozzá.
Tehát a kérdés az, hogy tényleg muszály/illik gimnáziumba mindenkinek magára erőltetnie az emelt érettségit?
Én nem tettem emeltet semmiből, de a magyaron kívül mindegyik érettségim ötös lett (magyar négyes), tettem infóból előrehozottat(5), van két nyelvvizsgám (bár a németem erősen kopik, hivatalosan tudom beszélni XD), illetve az 11/12-es átlagaim 4,x körül voltak.
Nekem így lett 401 pontom.
Egy normális, nem "bölcsészmérnöki egyetem" szintű, elismert felsőoktatási intézménybe simán bekerülsz és benn is maradsz ennyi ponttal
Illetve érdemes mérlegelni, hogy írsz egy 4/5-ös középszintűt, vagy egy 2/3-as emeltet...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!