HUN-Bence kérdése:
A Weiss Manfréd csepeli iskola 2019-ben is szar?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 22:22
1/6 anonim válasza:
Az a helyi gyűjtő. Be nem adnám oda a gyerekemet inkább egy esti gimi a nyolcadik kerületben.
2/6 anonim válasza:
Elárulom, még 2020-ban is szar lesz. Mint egy napközi. Semmi színvonal, az igazgatónőröl nem is beszélve. Meg ne forduljon a fejedben hogy oda mész, ha nem muszáj!
4/6 anonim válasza:
Röviden: Igen.
Hosszabban: Én ide járok, megszoptam, egy rakás szar, teli idióta nyomorékkal, akik nem képesek felülmúlni egy csótány értelmi szintjét.
A tanárok közül van egy pár jó, de az igazgatóval egyetemben a legtöbb tanár beleszarik az egészbe, lenéző.
A WC egy tipikus nyolcadik kerületi sikátorra hasonlít, undorító.
Ha nem egy nyomorék vagy, vagy nem akarsz azzá válni/leépülni akkor kerüld el messziről.
5/6 anonim válasza:
Röviden: illegális dohányzó az épületen belül, tanárok akik utálják az életüket ezért a diákokon adják le, dealerkedés az iskola minden pontján. A nyíltnapok előtt rohadt a plafon de érdeles módon nyílt napra felújították azt a részt. Évente egyszer rendőrök jönnek drogkeresésre. Hiába van bármiben igazad úgyis te leszel a szar. Ennyit a weiss-ről
6/6 anonim válasza:
utolsónál szebben én se tudtam volna megfogalmazni,én utolsó évben gondoltam a weissben hogy váltok sulit, de nem tettem. Azóta is bánom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!