50-55 pontos felvételivel hova vesznek fel angol szakra? (Lehetőleg 5 évesre. ) Több lent!
Sajnos nagyon elrontottam a központit... A magyar szerintem 40 felett lesz, ha a fogalmazást nem számolom bele (mert fogalmam sincs, mennyi pontot fog érni, kb. 7-10-et). Körülbelül 5-6-7 pontot veszítek.
A matekot szerintem eléggé elrontottam. 10 pont biztos lesz. Ezt a 10-et részpontok nélkül számoltam, mert nem tudom, mire adják meg. De előfordulhat, hogy 15-20 pont lesz.
Itthon 65-70-75 pontokat írtam. Sokkal jobbra számítottam!:(
Mindenből ötös vagyok, kivéve fizikából, abból kérek négyes. Illetve hetedik év végén a matek és fizika négyes lett.
Elsőnek a Karinthy-t jelöltem, utána Madách, Veres Pálné, Szent László, Kölcsey Ferenc. Attól tartok, hogy egyikbe sem vesznek majd fel...
Milyen angol szakos gimiket tudtok, ahova 50 körüli ponttal tuti felvesznek? Az ötévesnek örülnék a legjobban.
Nagyon szomorú vagyok most, sokkal jobbra számítottam. :(((
Igen igen elég erős gimiket jelöltél csak.
Jelölni kéne ha még lehet egy gyengébb gimit illetve szakgimit is.A végére írd be őket hogy biztos legyen helyed.Kispesti Deák gimi-t nem nézted? Azt hiszem ott van angol.
Én is elrontottam, csak én a magyart, ami mindenkinek szuperjó lett:((
A matek miatt aggódtam végig és a végén a magyart szúrtam el. Lesz kb 33 pont.
Szóval látod, nem vagy egyedül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!